28
1398/07/28
تعداد بازدید
:
3961
بازدید
نظرات
:
نظر
آشنایی با انواع کاغذ فتوگلاسه
هرچاپ از سه بخش اصلی تشکیل میشود. اولی کاغذ (پی وی سی و غیره)، دومی دستگاه یا روش چاپ و سومی اپراتور چاپ است. در این نوشته، به اصلیترین قسمت چاپ، یعنی کاغذ پرداخته و انواع کاغذ فتوگلاسه را زیر ذره بین قرار میدهیم. به خصوص اگر در وادی چاپ و چاپخانه فعالیت دارید؛ یا اینکه آتلیه و امور مرتبط با عکاسی حوزه اصلی فعالیت شما را تشکیل میدهد؛ همراهی ما تا انتهای این نوشته خالی از لطف نخواهد بود.
کاغذها انواع مختلفی دارند که در انواع چاپ مثل رول آپ و ... استفاده میشوند و در بخش بعد مفصل به آنها خواهیم پرداخت. اما اگر بخواهیم در مقدمه به شکلی خلاصه و چکیدهوار تنها کاغذ فتوگلاسه را معرفی کنیم باید بگوییم برگههایی که میزبان عکسهای پرسنلی شما میشوند؛ همان کاغذهای فتوگلاسه هستند. ویژگی اصلی این کاغذها ساختار ژلهای سطحی است که علاوه بر جلوهی روشن و درخشان، به دوام آنها نیز میافزاید. درباره قیمت نیز باید گفت؛ همه چیز به گرماژ و کیفیت سطح ژلهای بستگی دارد.آیا میشه روی کاغذ فتوگلاسه چاپ دیجیتال زد؟
-
کاغذ فتوگلاسه و چاپخانه دیجیتال کوثر
ما کاغذ فتوگلاسه را به صورت کلی در ابعاد مختلف a4 و a3 در اختیار داریم و در حد توان در بازار پخش میکنیم. اما فعالیت اصلی، چاپ فتوگلاسه با کیفیت بالا در قیمت اقتصادی است. برای اطمینان از مدعای مطرح شده؛ کافی است قیمت کاغذ فتوگلاسه 260 گرم و 115 گرم که پرفروشترینها هستند را از سایر چاپخانهها دریافت کرده و با کیفیت و قیمت ارائه شده از طرف ما مقایسه کنید.
-
برای مشاهده نمونه های چاپ بروشور منحصر به فرد کلیک کنید.
انواع کاغذهای فتوگلاسه
کاغذهای فتوگلاسه خود نیز دسته بندیهای تخصصی زیادی دارند. اما اگر بخواهیم مجدد با نگاهی کلی به مساله نگاه کنیم؛ کار به شکل زیر پیش میرود:
- گلاسه ساده؛
- نیمه گلاسه؛
- کتد؛
- مات و نیمه مات؛
- ابریشمی؛
- لاستر و ساتین.
-
انواع کاغذهای موجود در بازار
در کلیترین طبقه بندی ممکن، میتوان اینگونه گفت که کاغذهای موجود در بازار انواع زیر را دارند:
- کاغذهای تحریر (همین کاغذهای معمولی دفاتر درسی و غیره)؛
- کاغذهای گلاسه (که روکشی براق دارند)؛
- کاغذهای صنعتی یا کرافت (پاکتهای ضخیم قهوهای رنگ یا کارتن)؛
- کاغذهای روزنامه.
در این دسته بندی چهارگانه، کاغذهای فتوگلاسه زیرشاخه گلاسه (مورد دوم) هستند و بر مبنای موارد زیر قیمت گذاری میشوند (هر چه عیار بالاتر باشد؛ قیمت هم بالاتر میرود)؛
- وزن یا گرماژ؛
- میزان براقی یا شفافیت؛
- صیقلی بودن سطح؛
- ممانعت از پخش شدن جوهر.
کدام کاغذ را به چه قیمتی بخرم؟
توصیه ما این است که در گام اول، متناسب با نیاز پرینتر خود خرید کنید. پس از این، بسته به کیفیت مد نظر، عیار سنجی کرده و مشخصههای گرماژ و غیره را در تصمیمگیری دخیل سازید. در گام نهایی نیز، سراغ چاپخانه یا فروشگاههای مختلف رفته و در کیفیت یکسان، بهترین قیمت را برگزینید.
اما اگر به مسائل کیفی و تخصصی خرید اشراف کامل ندارید؛ شاید بهترین راهکار این باشد که پروژه انتخاب را به دست کاردان سپرده و از یک مجموعه معتبر خرید را انجام دهید.